Kurum Adı : Ceylanlı Takuşlar İlkokulu
Faks :
WEB Adresi : http://ceylanlitakuslar.meb.k12.tr
Adres : Ceylanlı Mahallesi Abdullah Gül Bulvarı Okul Sitesi No133 /AKÇAKALE/ŞANLIURFA

VİZYON
* Eğitimde kaliteyi daima en üst seviyede tutmayı gözeterek, * hayat boyu öğrenmeyi ilke edinen, evrensel düzeyde gerekli bilgi ve donanıma sahip, yaşamında mutlu ve başarılı bireyler yetiştirerek geleceğin dünyasına yön veren * ulusal düzeyde lider bir eğitim kurumu olarak daima ilerlemektir.

MİSYON
* Atatürk ilke ve devrimlerini tanıyan, benimseyen, yurdunu seven, * Çağdaş, demokratik ve lâik, * Ulusal ve evrensel değerlere saygılı, * Değişim ve gelişime açık, * Kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli, * Bilgi çağının gereklerini yerine getiren, * Öğrenmeyi temel ilke olarak benimseyen, * Yaratıcı ve üretken, * Hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik sayan, * Düşünsel, duygusal, sosyal açıdan yetişmiş bireyler yetiştirmektir.

BAŞARILAR
Ceylanlı Takuşlar İlköğretim Okulu´nun temelleri 20 şubat 2009 yılında Takuş ailesinden rahmetli Mehmet Takuş´un eşi Hamame Takuş´un destekleri ve çabalarıyla inşaSı başlanmış daha sonra Takuş ailesinin diğer mensuplarının yardımı ile 2010 yılında tamamlanmış ve aynı yıl Eğitim-Öğretim yılına başlamıştır. 2015-2016 eğitim öğretim yılından itibaren okulumuzda etkilişimli (Akıllı) tahta kurulumu yapılmıştır.

Öğretmen Sayısı :
Öğrenci Sayısı :

Derslik Sayısı : Atölye-İşlik Sayısı :
Fen Laboratuarı Sayısı : BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı :
Isınma Şekli : KALORİFER
Öğretim Şekli : Tam Gün
Ders Başlama ve Bitiş Saati : 08.00-11.10 12.00-13.30
Misafirhane
Bina Kodu : İnternet Bağlantısı :

LOJMAN BİLGİLERİ
Lojman Sayısı :
Lojman Bilgisi : -